Stolovi za trpezariju

MASIS-DESIGN-trpezarijski-stolovi

Kvalitetni trpezarijski stolovi iz MASIS DESIGN-a – uživanje u obroku i stilu

U današnjem životnom ritmu, trpezarija je postala ne samo prostor za obroke, već i mesto gde se okuplja porodica i prijatelji. U salonu nameštaja MASIS DESIGN, prepoznajemo važnost trpezarijskog stola kao centralnog komada nameštaja u vašem domu. Zato smo se posvetili izradi kvalitetnih trpezarijskih stolova od punog drveta, koji će uneti eleganciju i funkcionalnost u svaku trpezariju ili kuhinju.

Raznovrsni modeli – trpezarijski stolovi za svačiji ukus

U MASIS DESIGN-u, ponosimo se svojim raznovrsnim izborom trpezarijskih stolova, prilagođenih različitim potrebama i stilovima naših kupaca. Naš asortiman obuhvata okrugle stolove, standardne modele i stolove sa opcijom razvlačenja, kako bismo osigurali da svako može pronaći savršen komad za svoj prostor. Bez obzira da li preferirate klasičnu ili modernu liniju, naši trpezarijski stolovi će dodati notu elegancije i funkcionalnosti svakoj trpezariji ili kuhinji.

Oblik i veličina trpezarijskog stola

Oblik i veličina vašeg trpezarijskog stola treba da odgovaraju prostoru i vašim potrebama za sedenje. Za veće trpezarije, pravougaoni ili ovalni stolovi nude veći prostor za sedenje. Okrugli stolovi su odlični za manje prostore jer stvaraju intiman osećaj i omogućavaju lakšu konverzaciju među svim gostima. Izaberite veličinu stola koja omogućava udobnost za željeni broj osoba, uz dovoljno prostora za serviranje hrane i pića.

Materijal i estetika

Materijal vašeg trpezarijskog stola igra važnu ulogu u estetici i trajnosti vaše trpezarije.  Salon MASIS DESIGN se ponosi bogatom ponudom trpezarijskih stolova od punog drveta.  Masivno drvo nudi klasičnu eleganciju i trajnost, a dostupno je u vrsti drveta kao što je bukva.

Klasičan ili moderan – pronalaženje vašeg stila

Trpezarijski sto treba da se uklopi u stil ostatka vaše trpezarije i doma.  Za tradicionalne trpezarije, stolovi sa bogato dekorativnim nogama i rezbarenim detaljima mogu dodati prefinjenost prostoru.  Modernu trpezariju možete dopuniti stolom sa glatkim linijama i minimalističkim dizajnom.  Bez obzira na stil koji želite, Salon MASIS DESIGN ima bogatu ponudu trpezarijskih stolova koji će odgovarati vašem ukusu.

Kvalitetna izrada – trpezarijski stolovi koji traju generacijama

Kada je reč o kvalitetu, trpezarijski stolovi iz MASIS DESIGN-a su neprevaziđeni. Koristimo samo najkvalitetnije materijale, kao što je puno drvo, kako bismo osigurali izdržljivost i trajnost naših komada nameštaja. Svaki detalj je pažljivo izrađen, od stabilnog postolja do glatke površine stola, kako bismo vam pružili komad nameštaja koji će trajati generacijama. Osim toga, opcija razvlačenja naših stolova omogućava vam da prilagodite veličinu stola prema potrebama, što je posebno korisno prilikom većih okupljanja ili specijalnih prilika.

Elegancija i stil – savršena harmonija u vašoj trpezariji

Trpezarijski stolovi iz MASIS DESIGN-a ne samo da su funkcionalni, već su i estetski impresivni komadi nameštaja koji će uneti eleganciju i stil u vaš prostor. Sa pažljivo osmišljenim detaljima, kao što su elegantne linije i fini završeci, naši stolovi su prava atrakcija u svakoj trpezariji. Bez obzira da li birate klasični ili moderni dizajn, trpezarijski sto iz MASIS DESIGN-a će biti istinski centar pažnje u vašem domu.

Pozivamo vas da posetite naš salon nameštaja i istražite impresivan asortiman trpezarijskih stolova. 

Druge objave

dvosedi-masis-design
Dvosedi

Dvosedi – klasika udobnosti i stila Dvosedi su neizostavan deo svake dnevne sobe, pružajući ne samo udobnost već i estetski utisak. U MASIS DESIGN-u, posvećeni

Vidi još
izrada-biblioteka-i-polica
Biblioteke i police

Biblioteke i police po meri – savršeno uređenje vašeg prostora Tražite elegantno i funkcionalno rešenje za organizaciju vašeg prostora? Biblioteke i police su ključni elementi

Vidi još
komode i vitrine puno drvo
Komode i vitrine

Biblioteke i police po meri – savršeno uređenje vašeg prostora Tražite elegantno i funkcionalno rešenje za organizaciju vašeg prostora? Biblioteke i police su ključni elementi

Vidi još